Hi! Ik ben SJOERD

Uw persoonlijke adviseur in de vorm van speciale CRM / Assurantie software

In de markt van financieel dienstverleners draait alles om vertrouwen. U wilt goede en duurzame klantrelaties opbouwen, waarbij uw verdienmodellen meer en meer gebaseerd worden op het bieden van toegevoegde waarde. De digitalisering in de verzekeringsbranche wordt steeds verder doorgevoerd waardoor de ‘persoonlijke’ afstand tot de klant steeds groter kan worden. Gaat de ‘old school’ assurantiesoftware in deze gedigitaliseerde verzekeringsbranche u hierbij helpen? Wel als u SJOERD als adviseur gebruikt om u te onderscheiden in deze assurantiemarkt van bijvoorbeeld internetaanbieders en vergelijkingssites.

SJOERD zorgt voor verbinding met uw klant

CRM software voor assurantiepersonen

Het SJOERD-platform is de geavanceerde CRM software voor assurantietussenpersonen. Het platform is gemaakt om het opbouwen en onderhouden van duurzame en klantrelaties in de verzekeringsbranche te faciliteren. Hiermee krijgt u een goed 360 graden klantbeeld waarmee u onder andere tijdig kunt inspelen op belangrijke gebeurtenissen in het leven van uw klant. Door het toepassen van de mogelijkheden van deze CRM assurantiesoftware bent u in staat daadwerkelijk toegevoegde waarde te leveren waar de klant voor wil betalen.

Maak een afspraak

Meer weten over de toegevoegde waarde van SJOERD?

Mail of bel ons!

Maak een afspraak

Wordt de adviseur van de toekomst

SJOERD biedt u de nieuwste mogelijkheden

Dit CRM assurantiesoftware platform biedt nieuwe mogelijkheden voor u als adviseur van de toekomst. Niet door alles te automatiseren, maar juist door uw proces efficiënt te ondersteunen. Hierdoor ontstaat er meer ruimte voor persoonlijk contact met klanten en worden deze momenten beter benut. Hiermee kan elke klantrelatie duurzaam worden terwijl de continuïteit van uw organisatie gewaarborgd blijft.

Vraag een demo aan