Kies zelf hoe uw SJOERD eruit ziet

Sjoerd biedt u een compleet pakket aan mogelijkheden en passende ondersteuning voor relatiebeheer, verkoop, marketing, service, polis- en schadeadministratie, actieve prolongatie en EDMS (Event Driven Marketing, Service and Sales).

Wat wilt u ervan gebruiken? U kunt het platform geheel op maat laten aansluiten bij de manier waarop u duurzame relaties met uw klanten wilt aangaan en onderhouden. Reeds bestaande applicaties kunnen zelfs gekoppeld worden aan Sjoerd.

Uitgangspunt is dat iedere adviseur met Sjoerd aan de slag kan met die componenten die voor zijn organisatie van belang zijn. Sjoerd biedt een stapsgewijze ondersteuning bij de verdere ontwikkeling van het intermediaire bedrijf, waarbij bestaande backoffice systemen indien gewenst, primair kunnen blijven bestaan.

Wanneer u kunt beginnen? Wie sec van het SJOERD platform gebruik wil maken, kan al direct aan de slag op basis van een internet verbinding. U kunt al heel eenvoudig met het platform starten door het te gaan gebruiken voor kleinschalige marketinginitiatieven als aanvulling op uw bestaande processen. Dit biedt de mogelijkheid om klantgerichtheid op een andere manier dan u vanuit uw huidige infrastructuur gewend bent toe te passen en de uitwerking daarvan te ervaren, zonder dat u direct hoeft in te grijpen in bestaande systemen.

‘Pay as you use’
En hoe zit het met het kostenaspect? Daarbij is rekening gehouden met de mogelijkheid om stapsgewijs aan de slag te gaan met Sjoerd. U gaat alleen betalen voor de mate waarin u gebruik maakt van de functionaliteiten van het platform.
Het principe ‘pay as you use’ zorgt ervoor dat u niet betaalt voor diensten waar u niet van profiteert en stelt u in staat om met kleine stappen te beginnen die qua investering te overzien zijn.

Zelf ervaren hoe het platform werkt? Neem contact op met Sjoerd!

>> Lees verder wat u kunt met Sjoerd