Advies op maat voor iedere klant

Sjoerd helpt u om op het juiste moment in contact te komen met uw klant. Maar dat niet alleen: Sjoerd helpt u ook met het geven van een passend advies, afgestemd op de individuele voorkeuren van iedere klant.

Voor iedere klant een vergelijking maken voor een advies op maat, rekening houdend met de veranderende omstandigheden van dat moment, gepresenteerd met alternatieve oplossingen en dat allemaal geheel in stijl met uw bedrijfsfilosofie? Sjoerd maakt het mogelijk.

Met Sjoerd als uw eigen Personal Advisor wordt het arbeidsintensieve proces van het verzamelen van de klantinformatie en het vergelijken van de alternatieven grotendeels geautomatiseerd uitgevoerd. Daarmee geeft Sjoerd u de regie in handen om voor iedere individuele klant een passende vergelijking te kunnen maken.

De vergelijking wordt zo goed mogelijk afgestemd op de situatie en voorkeuren van de individuele klant door gebruik te maken van alle informatie die vastgelegd is in de klantprofielen. Deze profielen geven niet alleen informatie over de risicobeleving van de klant, maar ook over aanstaande gebeurtenissen in zijn leven en op welke manier de alternatieven het beste voor de klant gerangschikt kunnen worden.

Doordat van klantprofielen wordt uitgegaan is de klant leidend voor de vergelijking en niet het product! Het mooie van het Sjoerd-platform is dat u voor meerdere klantgroepen tegelijk vergelijkingen kunt maken en dus meerdere klanten tegelijk een passend aanbod kunt doen. Dat werkt efficiënt en kostenbesparend.

Weten hoeveel u kunt besparen? Neem contact op met Sjoerd!

>> Lees verder hoe Sjoerd de krachten voor u bundelt