Het Sjoerd-platform als verlengstuk van uw eigen CRM

Sjoerd bundelt krachten met als duidelijk doel adviseurs te helpen hun onderscheidend vermogen op basis van duurzame klantrelaties weer op de kaart te zetten.

Hoe werkt Sjoerd? Met alle vermelde functionaliteiten die het Sjoerd-platform mag u terecht een krachtpatser verwachten. Kijk maar eens op de pagina ‘Wat kunt u met Sjoerd’! Sjoerd is rijk aan CRM functionaliteit en Marketing Support en tegelijk omvat het een volledige tussenpersoon productadministratie. Maar… het systeem zit niet vol maatwerk. De basis van Sjoerd bestaat uit een CRM component, een Campagne module, een productadministratie, een ruim arsenaal aan koppelingen, waaronder met Outlook en Office, Time Solera (ADN), en een krachtige taken scheduler o.b.v. uw Diensten Overeenkomsten met uw klanten. Daarnaast is er ook een koppeling met o.a. Confidare en Rolls software waarmee rekenen, vergelijken en sluiten mogelijk wordt. Het wordt daarmee ook mogelijk om grote hoeveelheden klant- en risicodata (als ook polis-data) op een afgesproken manier te verwerken voor bijvoorbeeld een passende vergelijking met advies of bijvoorbeeld een actieve prolongatie.

Het online platform is in staat om verschillende applicaties te laten samenwerken, en gebruikt de kracht van iedere afzonderlijke applicatie ter versterking van het geheel. De sterke punten van iedere afzonderlijke component wordt optimaal ingezet voor het gemeenschappelijke doel om duurzame klantrelaties mogelijk te maken.

Het online platform kan volledig zelfstandig functioneren, maar kan ook als verlengstuk van uw bestaande componenten worden ingezet. Daarmee kunt u het altijd gebruiken op een manier die bij u past.

>> Lees verder hoe Sjoerd ook voor u werkt!