Het Sjoerd-platform als verlengstuk van uw eigen CRM

Sjoerd bundelt krachten met als duidelijk doel adviseurs te helpen hun onderscheidend vermogen op basis van duurzame klantrelaties weer op de kaart te zetten.

Hoe werkt Sjoerd? Met alle functionaliteiten die het Sjoerd-platform kent verwacht u misschien een krachtpatser. Dat valt alles mee. Sjoerd is geen zwaargewicht en het platform is ook geen nieuw systeem vol maatwerk. De basis van Sjoerd bestaat uit een CRM component en een krachtige rekenengine, de Finance Factory. Deze laatste is in staat om grote hoeveelheden klantdata op een afgesproken manier te verwerken voor bijvoorbeeld een passende vergelijking met advies of een actieve prolongatie.

Het online platform is ins staat om verschillende applicaties te laten samenwerken, en gebruikt de kracht van iedere afzonderlijke applicatie ter versterking van het geheel. De sterke punten van iedere afzonderlijke component wordt optimaal ingezet voor het gemeenschappelijke doel om duurzame klantrelaties mogelijk te maken.

Het online platform kan volledig zelfstandig functioneren, maar kan ook als verlengstuk van uw bestaande componenten worden ingezet. Daarmee kunt u het altijd gebruiken op een manier die bij u past.

Welke componenten van het platform zijn voor u interessant om duurzame klantrelaties op te bouwen? Neem contact op met Sjoerd!

>> Lees verder hoe Sjoerd ook voor u werkt!