Hi! Ik ben SJOERD!

Uw nieuwe manier van klantgericht werken begint hier.

Bent u al klaar voor de toekomst?

In de markt van financieel dienstverleners draait alles om vertrouwen. Om het vertrouwen van uw klanten te krijgen is het aangaan en onderhouden van duurzame klantrelaties niet alleen belangrijk; het zou wel eens het breekpunt kunnen worden om u te onderscheiden in de branche.

De afstand tot de klant wordt in deze tijd van digitalisering steeds groter. Tussen alle andere internetaanbieders, vergelijkingssites, opgedrongen reclames en branchevreemde aanbieders wordt het steeds moeilijker om de aandacht van uw klanten vast te houden en uzelf te onderscheiden in de verzekeringsbranche.

Voor dit vraagstuk vindt u hier de oplossing. Dit platform is bedoeld om het opbouwen en onderhouden van duurzame en rendabele klantrelaties optimaal en innovatief voor u te faciliteren. Met optimaal bedoelen we dat u de situatie van uw klant zo goed in beeld heeft, dat u eerder en beter kunt inspelen op belangrijke gebeurtenissen in het leven van die klant. En met innovatief bedoelen we de manier waarop dat vanuit CRM en Event Driven Marketing principes is ingestoken.

Dit platform biedt nieuwe mogelijkheden voor u als adviseur van de toekomst. Niet door alles te automatiseren, maar juist door u zodanig te ondersteunen, dat er meer ruimte ontstaat voor persoonlijk contact met klanten en dat die contactmomenten ook beter kunnen worden benut. Waarmee elke klantrelatie een duurzame klantrelatie kan worden en de continuïteit van uw organisatie gewaarborgd blijft.

Mijn naam is Sjoerd. Ik ben uw Personal Advisor. Prettig kennis te maken!

>> Lees verder hoe Sjoerd de basis legt voor Duurzaam Ondernemen