Op 16 februari 2019 wordt release 2018-R5 opgeleverd met daarin veel verbeteringen op het gebied van gebruikersgemak, waaronder vereenvoudigde invoer van data en meer samenhang tussen onderdelen.

Sjoerd ondersteunt financieel dienstverleners bij de uitdaging om de eigen dienstverlening inzichtelijk te maken bij klanten en de uitvoering ervan te waarborgen. De verschillende werkzaamheden die een adviseur toezegt te zullen uitvoeren, kunnen in Sjoerd nu nog concreter worden vastgelegd. Sjoerd zorgt tijdig voor de bewaking van die toezeggingen met gerichte taken, die op het juiste moment bij de juiste medewerker onder de aandacht komen. De vooraf ingeschatte tijd om het werk te kunnen doen helpt bij de planning van het werk, terwijl de tijdsregistratie achteraf het gewenst inzicht heeft in de realisatie. De onderdelen van deze functionaliteit zijn met deze release nog beter met elkaar verbonden. Voor een overzicht van alle releases klikt u hier.

Met deze release wordt ook het eerste onderdeel van de risico onderhoudsmodule opgeleverd, waarmee de naverrekening van beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering geautomatiseerd wordt ondersteund. Deze module faciliteert  de interactie met klanten en verlegt de aandacht van de adviseur van de administratieve handelingen naar het contact met de klant. Het onderdeel is ontwikkeld in samenspraak met gebruikers en de module wordt ook op die manier verder uitgebreid. Meer informatie vind u hier.

Bent u ook geïnteresseerd in de mogelijk van Sjoerd. Neem dan contact met ons op voor een demo, of vul het formulier hieronder in dan nemen wij contact met u op. Wij laten het u graag zien!

Informeer mij over de mogelijkheden van Sjoerd

Bedrijfsnaam*

Voornaam*

Achternaam*

Geslacht*
MV

E-mail adres*

Telefoonnummer

Ik meld mij graag aan voor de Sjoerd nieuwsbrief!

De door u ingevulde gegevens nemen wij op in onze administratie met als doel persoonlijk contact met u te kunnen opnemen en u te informeren over Sjoerd4u. Als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief dan nemen wij u op in de mailinglijst. Vanuit iedere nieuwsbrief kunt u zich desgewenst afmelden.

Velden met een * zijn verplichte velden