Sinds release 2018-R3.1 (die op 31 maart werd opgeleverd) is de in Sjoerd4u aanwezige campagne module ingericht en geactiveerd. Dit houdt in dat gebruikers campagnes kunnen opzetten – al dan niet vanuit een sjabloon – en via één of meerdere campagne stappen met de gekozen doelgroep kunnen communiceren. Dit kan een eenvoudige campagne zijn voor het versturen van een nieuwsbrief, maar op dezelfde manier is het mogelijk om complexere campagnes in te richten met meerdere stappen en reminders en follow-up.

Uiteraard is het gebruiken van een nieuw opgeleverde functie altijd even wennen en ook wel spannend. Hoogkamer Assurantiën ging als eerste met de campagnes aan de slag voor hun nieuwsbrief en we kunnen hierbij melden dat zij inmiddels de eerste nieuwsbrief campagne vanuit Sjoerd4u hebben verstuurd!

Namens het team van Sjoerd4u en SparklingCRM feliciteren we Hoogkamer Assurantiën met dit mooie resultaat. We hopen dat deze eerste kennismaking uitnodigt om in de toekomst meer met de campagnes te gaan werken.

Voor ons is het ook waardevol dat de opgeleverde functionaliteit daadwerkelijk wordt gebruikt, zodat we input krijgen vanuit de dagelijkse praktijk. Met deze input kunnen we de werking en de instructies nog beter afstemmen op de gebruikers. En daar heeft iedereen weer baat bij.

Wilt u ook weten waarmee Sjoerd4u u kan helpen? Kijk dan hier voor meer informatie of vraag een demo aan.