Het opstellen van een advies is de kern van het adviseur zijn. Naast klantkennis en vakkennis is het nodig om informatie te verzamelen over de huidige situatie, de aanwezige risico’s, in het verleden geadviseerde dekkingen en condities waaronder deze tot stand zijn gekomen. Alleen op basis van een compleet beeld komen uw advieskwaliteiten het beste tot zijn recht.

Hoeveel tijd bent u gemiddeld kwijt met het verzamelen van deze informatie? En op hoeveel verschillende plaatsen moet u deze informatie opzoeken? Hoe weet u welke informatie het meest recent of betrouwbaar is?

In de praktijk zien we vaak dat in een landschap met meerdere applicaties de samenhang niet duidelijk is en het overzicht ontbreekt. Hierdoor kost het veel tijd om de benodigde informatie te verzamelen en de betrouwbaarheid ervan vast te stellen. Herkent u dit? Sjoerd4u zorgt voor een centraal klant- en risicobeeld en verbindt waar nodig verschillende applicaties om dat beeld te verrijken. Vraag vandaag nog meer informatie of een demo aan.

Informatie of demo aanvragen